Elf Bar Oficiální Prodejna Praha

Elfbar Prodejna Praha Kamenný Obchod Elfbar Prodej Elektronická cigarety Jednorázový Vape

Vítejte v naší nově otevřené prodejně na tramvajové zastávce Klamovka, na adrese Plzeňská 123, Praha 5, 150 00, ze zastávky Anděl jste u nás do 10 minut.

Prodejna je pro vás otevřena denně pondělí až čtvrtek 10–20 hodin, pátky od 10 do 18:00 a víkendy od 12 do 18:00.

Na Vaši návštěvu se budou těšit naše šikovné slečny prodavačky, které Vás vždy rády obslouží a pomohou při výběru Vašeho zboží.

Naleznete zde velikou škálu zboží od Kratomu, CBD a HHC produktů až po elektronické cigarety ELF Bar 600, HQD Super Pro a také HQD Wave.

Naše elektronické cigarety ELFbar jsou nejlepší jednorázové vape na trhu. Nejen že v jednom ELFbaru najdete až 600 potahů skvělé chuti ale také je stylovým doplňkem který se vejde do každé kapsy. Díky speciálně vyvinutým náplním ELF bars nezapáchá nýbrž při každém potahu provoní danou příchutí.

Nově nabízíme i ELFBar T600 s fitrem které zaručí ještě lepší chuť a pocit při puffování.

Příchutí ELFbars na prodejně nabízíme celé množství. Nejoblíbenější z nich jsou Apple peach, Peach ICE nebo Watermelon. Každá příchuť jednotlivého ELFbaru má svou originální barvu. Stačí si jen vybrat, rozbalit a potáhnout.

ELFbars jsou skvělou náhradou za klasické kouření cigaret. Naši elektronickou cigaretu totiž lze kouřit kdykoliv si jen pomyslíte třeba při čekání na tramvaj. Navíc díky kapacitě 600+ nahradí až 2 krabičky klasických cigaret, a to zcela bez zapalování.

Jednorázová elektronická cigareta ELFbars obsahuje 2.0 mg nikotinu, liquid s příchutí a vestavěnou baterií 550mAh, takže ji nelze doplňovat ani dobíjet.

A jak zjistím že je ELFbar vybitý? Jednoduše, dioda která při potahu svítí, začne problikávat

 

Tak neváhejte a přijďte si vybrat svou příchuť  ELFbaru!


NENECHTE SI UJÍT Elf Bar NOVINKY